Békéscsabai Előre Úszóklub | beuk.hu

A Békéscsabai Előre Úszóklub hivatalos weboldala

2024. február – EGER város Kupája

2 perc olvasási idő
Kedves Mindenki!
‼️Miközben a legkisebbek az uszonyaikat🧜‍♂️🧜🏻‍♀️🧜 bontogatták az Árpád Fürdőben, a legnagyobbak Egerben jártak…
‼️Az elmúlt hétvégén megrendezésre került a III. Eger Város Kupája, melyen 36 egyesület, 517 versenyzője, 2502 nevezéssel mérettette meg magát. Ez az előfutam-döntős versenyrendszer kiválóan alkalmas az országos bajnokságokra való felkészülésre mind a fizikai, mind pszichés terhelés tekintetében is. Egyesületünk 6 versenyzővel képviseltette magát:
🏵️Perza Berta
🏵️Nagy-Benedek Izabell
🏵️Nagy-Benedek Olivér
🏵️Nagy Szabolcs
🏵️Petróczki Zsombor
🏵️Takács Botond vettek részt ezen a versenyen.
🥁Petróczki Zsombor edző értékelése: “Az év első versenyének az Eger Kupára esett a választásom. Januárban a sajnálatos műszaki hiba miatti 3 hetes hideg vizes időszak ellenére egészen jó formában tudtunk versenyezni. Ez annak is köszönhető, hogy az év eleji betegségek viszont szerencsére elkerülték a csoportomat.
Nagy örömömre az összes versenyzőmnek volt alkalma döntőben szerepelni. Többjüknek 2-3 döntőben is felül kellett múlni a délelőtti előfutamban elért időeredményeket. Ennek gyakorlása volt a cél, ezért mentünk, meg is tettük, kijelenthetem hogy nagyon szépen sikerült. Minden tanítványom sokat fejlődött tudatosság és hozzáállás terén. Apróbb hibáinkat,hiányosságainkat is fel tudtuk mérni, a jövőben ezek kijavításán fogunk dolgozni. Gratulálok fiúk-lányok, így tovább!”
Érmeseink:
Nagy-Benedek Izabell: 🥇🥇🥇🥈(50,100,200 mell, 200 vegyes)
Petróczki Zsombor: 🥇🥈🥈(100, 50 pillangó, 200 mell)
Perza Berta : 🥈🥈🥉🥉(50 hát, 100, 50 gyors, 100 hát)