Vízfelszín alatt volt a cél, de élvezték fiataljaink

csoportkép

Az elmúlt hét végén klubunk fiataljai a temesvári egyesület meghívására egy nagyszabású nemzetközi úszóversenyen vettek részt Romániában. Az eseményen hét szerb, négy magyar és 13 román egyesület indította versenyzőit.

A város fejlődéséről tesz tanúbizonyságot, hogy egy új építésű, korszerű, nyolcpályás, 50 méteres medencében rendezték a viadalt. Bár akadt érdekessége is, ugyanis a medence műanyag borítású volt, és nem volt hagyományos „végfala”. A gyerekeknek furcsa volt, ugyanis a célba érésnél, illetve a fordulók során figyelni kellett, hogy a vízfelszín alatt van fal. A bemelegítésnél sokat gyakorolták a sportolóink, így végül semmi gond nem adódott a versenyszámok során.

Kis létszámú csapatot neveztünk, de még így is a hosszú versenyről szép számú éremkollekcióval tértek haza fiataljaink, ráadásul jó eredményekkel rukkoltak ki.

Edzőink egybehangzó vélemény szerint s rendezők segítőkészek voltak, figyeltek a versenyzőkre, hogy jó helyre álljanak és rajtoljanak el a versenyszámra. Végül is megérte kimenni, megismerni az ottani lehetőséget. Nem beszélve arról, hogy a gyerekek különösen élvezték a temesvári viadalt.

Klubunk sportolóinak eredményei és helyezései itt.pdf tekinthetők meg.

Címlapképünk: a gyerekek jól érezték magukat a rendhagyó temesvári vidalon