békéscsaba

Az év első hazai versenye a hosszabb távokról szólt

dobogósok

Az elmúlt hét végén, szombaton elkezdődött Békés megyében, azon belül is Békéscsabán a versenyszezon, pontosabban a klubunk által szervezett hosszútávúszó versennyel kezdetét vette a Békés megye bajnokság.

A megyei bajnokság első fordulójára klubunkon, a Békéscsabai Előre Úszó Klubon kívül, a Gyula Várfürdő, a Triton SE Gyula, a Békés Úszó Klub, a Tótkomlós ÚE, a Gyomaendrőd Úszóklub és Orosháza ÚE versenyzői neveztek.

Ismét ellátogatott a Mikulás az Árpád fürdőbe

trófeák

Lezajlott a hét végén hagyományos téli versenyünk, a Clean-Way Mikulás Kupa úszóverseny az Árpád fürdő sátortetős medencéjében. Az eseményre a hely korlátozottsága miatt idén 14 egyesület sportolóit tudtuk fogadni, a 255 úszó több mint 800 rajtot teljesített.

Negyvenedszer a Viharsarok Kupáért

a legjobbak

Klubunk, a Békéscsabai Előre ÚK a hét végén, május 25-én rendezte meg a Békés Takarék 44. Viharsarok Kupa nemzetközi úszóversenyt, a békéscsabai Árpád Fürdőben. Az eseményen 23 csapat, 223 versenyzője állt starthoz, 725 rajtot teljesítve.
Az idei viadalra a hazai egyesületek mellett négy határon túli is leadta nevezéseit. A legtöbb induló legalább három számban próbálta ki magát. A májusi időjárás nagyban nehezítette a felkészülést, de a verseny idejére már kisütött a nap és jó körülményeket biztosított.

Asszertív kommunikáció tréning

Tiszltelt Tagok!

Egyesületünk dolgozói (edzők és munkavállalók) 2019. április 5-6-án kommunikációs tréningen vettek részt.

A képzés célja, hogy a velünk kapcsolatban álló szereplőkkel hatékonyabb kommunikációt alkalmazhassunk, javuljon asszertivitásunk.

Program időpontja: 2019. április 5-6.

Tréninget tartottaa: Kádár Zsolt képző

Résztvevők: a Békéscsabai Előre Úszó Klub edzői és dolgozói.

Címke: 

Sok gyerek „érmes” örömmel hagyta el az Árpád fürdőt a Nyuszi Kupa után

érem és vásárlási kedvezmény

Idén is nagy jelentőséggel bíró eseménynek bizonyult az utánpótlás számára kiírt Nyuszi Kupa úszóverseny, amely egyben a 2019. évi megyebajnokság első fordulója volt. Tíz klub vonultatta föl 6-15 éves fiataljait, összesen 230 úszó állt kőre, akik 460 rajtot teljesítettek a békéscsabai Árpád fürdőben.

Oldalak