országos bajnokság

Éremeső a delfin korosztályúak országos bajnokságáról

Petróczki Zsombor

Csütörtöktől ma késő délutánig fiatal úszóktól volt hangos a debreceni új uszoda ugyanis a hajdúsági megyeszékhelyen rendezték meg a delfin korosztályúak legnagyobb seregszemléjét, az országos bajnokságot. Elöljáróban leszögezhetjük: minden idők legeredményesebb szerepelését produkálta klubunk maroknyi csapata.

2017.május 19-21 Hosszútávúszó Medencés OB, Békéscsaba

Tisztlet Sportolók! 

Egyesületünk 2017. május 19 és 21 között Hosszútávúszó Országos Bajnokságot rendez a békéscsabai Árpád fürdőben.

Mellékelten csatoljuk a versenykiírás és az előzetes rajtlista dokumentumait, további szíves használatra!

Bemelegítési lehetőség: Az Árpádfürdő területén található élménymedencében 4 pálya került kialakításra, ahol zavartalanul végezhető a bemelegítés.

Üdvözlettel:

Több finalista a negyedik, záró napon a bajnokságon

Negyedik, záró napjához érkezett Debrecenben az idei, sorrendben 119. felnőtt úszó országos bajnokság, amelyen továbbra is érdekeltek voltak versenyzőink. Nem is akárhogyan, hiszen ezen a napon többen is bejutottak az A, illetve B döntőbe.

Hatodik helyen ért célba a váltó

Mint a csütörtök délelőtti előfutamok során már írtuk, a mai napon egyedül a 4x100 méteres férfi gyorsváltó került be az esti döntőbe. Nem is akárhogyan, hiszen az Arányi Norbert, Hajtman Tamás, Fehér Benjámin, Bohus Richárd összetételű négyes a harmadik helyen jutott a fináléba az egriek és a győriek mögött, megelőzve az MTK Budapest, a Kőbánya váltóit.

Oldalak