szarvas jános

Bronzérmes látogató a SZEGYA-ban

bohus richárd és szarvas jános

A világbajnoki bronzérmes, többszörös Európa­bajnoki ezüst- és bronzérmes Bohus Richárd látogatott a békéscsabai középiskolába.

A világbajnoki bronzérmes, többszörös Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes Bohus Richárd, a Békéscsabai Előre Úszó Klub válogatott versenyzője kedden délután élménybeszámolót tartott az idei budapesti úszó világbajnokságról a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumában és Kollégiumában.

Forrás: beol.hu

Tévés forgatás a vizes világbajnokság kapcsán az Árpádban

bohus ricsi és szarvas jános

Az elmúlt héten már megtekinthető volt társklubunk, a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub honlapján egy bejátszás a vizes világbajnokság utózöngéiről, amely az MTVA augusztus 3-ai híradójában volt látható. 

Az alábbi linken megtekinthető a híradó, 18.40. perctől pedig a csabai „betét”.

Ricsi nyolc fantasztikus napja, kilenc rajtja - jöhet az édes pihenés

Elültek a hullámok a medencékben, az idei budapesti vizes világbajnokság utolsó résztvevői is hazafelé vették az irányt. Miközben nemzetenként és egyénileg is lassan mindenki megvonta, megvonja a csaknem kéthetes esemény mérlegét.

Római záró nap után irány a magaslati edzőtábor

mindhárom nap népes nézősereg előtt zajlottak a versenyek Rómában

Csaknem százan álltak rajtkőre a 100 méteres férfi gyorsúszásban az Olaszországban megrendezett Hét Domb viadalon, a nemzetközi esemény záró napján. Köztük Bohus Richárd, klubunk első számú versenyzője.

Míg az első napon az 50 méteres hátúszásban bronzérmes lett, az utolsó napi versenyen nem kísérte szerencse Ricsi szereplését, elmaradt legjobbjától, valamint a londoni Európa-bajnokságon elért időeredményétől.

Matejdesz Máté évjárata legjobbja lett Besztercebányán

Képünkön a Besztercebányán járt küldöttségünk Szarvas János edzővel

A szlovákiak Besztercebányán lépett rajtkőre klubunk egy maroknyi, hatfős csoportja egy nagyszabású nemzetközi versenyen. Fiataljaink olyan nevek társaságában szelték a habokat, mint a német mellúszó világbajnok Marco Coch, aki Gyurta Dani egyik legnagyobb ellenfelévé lépett elő azzal, hogy tavaly Kazanyban a világbajnokságon megnyert a 200 méteres mellúszást.