NEA-MA-14-M-0065

NEA-MA-14-M-0065
Nyújtsunk segítséget a békéscsabai Előre Úszó Klub részére!
 
Az NEA-MA-14-M-0065 pályázati azonosítószámú, "Nyújtsunk segítséget a békéscsabai Előre Úszó Klub részére!" címen benyújtott pályázatot a Pályázati kiírás és a Pályázati Útmutató 12. pontja alapján érvényesnek nyilvánították.
Kiíró: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
 
Tisztelt Pályázó!
 
Ezúton értesítjük, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap Mobilitás és alkalmazkodás kollégium 2013. október 22-én megjelentetett, NEA-14-M kódszámú, a "Civil szervezetek működési célú támogatása 2014." című pályázati felhívásra benyújtott pályázatokra vonatkozó döntések megszülettek, a Támogató döntése értelmében az Ön pályázata támogatásban nem részesül.
 
Pályázata a várólista 498. helyén áll.
 
Amennyiben a pályázati kiírás keretében
támogatást nyert szervezet a támogatási szerződés megkötésétől visszalép,
valamely támogatási döntés hatályát veszti, a támogató a támogatói okiratot visszavonja, vagy
valamely kedvezményezettel a támogatási szerződés felbontásra vagy megszüntetésre kerül,
 
A támogató a felszabaduló összegig a Kollégiumi döntés alapján meghatározott várólista szerinti sorrendben a következő helyen álló pályázók részére lehetővé teszi a költségvetési támogatás igénybevételét.
 
Amennyiben az Ön esetében lehetőség lesz a támogatási szerződés megkötésére, haladéktalanul tájékoztatni fogjuk a szerződéskötés feltételeiről.
 
Amennyiben kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, további információkat a 06-1-795-2921 és a 06-1-795-2937 telefonszámokon, ill. a nea [kukac] emet [pont] gov [pont] hu e-mail címen kaphat
 
A döntés további adataival és más civil szervezeteket érintő tudnivalókkal kapcsolatban a www.civil.kormany.hu oldalon tájékozódhat.
 
Üdvözlettel, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Kiírás éve: 
2014