Mikor van az oktatás/edzés?

- Miután a gyermek a tudásának megfelelő csoportba kerül, az edző ismerteti a lehetséges időpontokat és helyszínt. Csoportonként eltérő a heti alkalom száma, ahányszor lehetőséget biztosítunk illetve elvárjuk a megjelenést. Az Árpád fürdőbe járó „nagyok” edzésidejét a mindenkori edző határozza meg, ő adja meg a követelményeket is.

- Zleovszki Alíz és Valach Dávid Belvárosi Általános Iskolában tartott edzése (hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 16:15-17:15) heti szinten tetszés szerinti alkalommal látogatható, de elvárás, hogy a gyerek minimum kétszer jelenjen meg hetente (lehetőség szerint minél többször).

- Ugyancsak Zleovszki Alíz és Valach Dávid Belvárosi Általános Iskolában tartott edzése (hétfő, kedd, csütörtök, péntek: 17:15-18:00) közül heti két időpontot kérünk kiválasztani és ezeken a napokon látogatni az edzést. (Általában elmondható, hogy ide az úszásoktatásról frissen kikerült gyerekek kerülnek további úszásnemekre való oktatásra, számukra elegendő a heti 2 alkalom. Amennyiben mindenki tartja az általa kiválasztott időpontokat, a gyerekek megfelelően eloszló viszonylag alacsony létszámban jelennek meg egy-egy nap, így több figyelem eshet egy-egy gyerekre.

- Lendvai Sándorné Kati néni szintén a Belváros Iskola uszodájában tartja edzéseit, hetente kétszer: szerdán és pénteken 17:15-től 18:00-ig.