Asszertív kommunikáció tréning

Tiszltelt Tagok!

Egyesületünk dolgozói (edzők és munkavállalók) 2019. április 5-6-án kommunikációs tréningen vettek részt.

A képzés célja, hogy a velünk kapcsolatban álló szereplőkkel hatékonyabb kommunikációt alkalmazhassunk, javuljon asszertivitásunk.

Program időpontja: 2019. április 5-6.

Tréninget tartottaa: Kádár Zsolt képző

Résztvevők: a Békéscsabai Előre Úszó Klub edzői és dolgozói.

A résztvevők ismereteket és saját élményű tapasztalatokat szerezzenek az asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelés területén. -A résztvevők megismerjék a fogalmakat és felismerjék a kommunikációs helyzetekben előforduló konfliktusokat és képesek legyenek ezt kezelni a mindennapi helyzetekben.

Képzés során megszerzett kompetenciák: A résztvevők kommunikációs készsége javul. -Asszertív kommunikáció elsajátítása (lsd elméleti oldal külön) -Fejlődik a résztvevők konfliktuskezelési képessége. -Fejlődik a résztvevők önismerete -Fejlődik a résztvevők együttműködési készsége -Fejlődik a résztvevők érzékenysége a konfliktusban betöltött szerepével kapcsolatosan -Fejlődik a résztvevők készsége a diszkriminatív helyzetek kezelésével kapcsolatban

Eredménycélok: Az együttműködése szükséges kommunikációs és konfliktuskezelési képességek fejlesztése.-A résztvevők megismerik a kommunikáció és a konfliktuskezelés elméleti alapjait fogalmait -A résztvevők egymást segítik a készségek fejlesztésében.

Egyesületünk a program fiananszírozására pályázatot nyújtott be a Bethlen Gábor Alapkezelő részére a NEA-MA-19 azonosító számú pályázati kiírás keretén belül.

asszertiv_kommunikacio.pdf

Más híreink:

Idén ismét testközelből csodálhatják meg az érdeklődők a hazai klasszisok tudását, ugyanis holnaptól három napon át a békéscsabai Árpád fürdő ad otthont a negyedik alkalommal kiírt medencés hosszútávúszó országos bajnokságnak.

A május 2—4-a között megrendezendő eseményen népes mezőny ugrik az 50 méteres medence vízébe, köztük világnagyságok.

Címke: