Háziverseny a „Belvárban”

háziverseny

Klubunk a hét első napján házi úszóversenyt tartott a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium uszodájában, ahol amúgy is a legkisebbeknek, az előkészítősöknek tartjuk az edzéseket.

Mint minden évben, a háromfordulós verseny sorozatot a békéscsabai legfiatalabb úszók, az amatőrök sportolóink vesznek részt. Az első fordulóban a mellúszás került megrendezésre. Az esemény első részében a legeslegfiatalabbak mutatták meg tudásukat. A bemutató úszáson a Belvárosi Iskola „úszóosztálya” adott számot tudásáról. Ezen Szilvi néni és Kati néni csoportja csillogtatta tudását. Teljesítményük után oklevelet és finomságot vehettek át a gyerekek.

Ezt követően kezdődött a valódi verseny. Évjáratonként értékeltük az ifjú sportolókat, és itt is minden induló oklevél és „energiapótlásban”, vagyis egy kis csokoládéban részesült.

A gyorsan és pörgősen lezajlott versenyen jól teljesítettek az úszók. Klubunk vezetői és edzői pedig köszönik a belvárosi uszoda dolgozóinak a rendezéshez maximális nyújtott segítséget.

A részletes eredmények itt tekinthetők meg:

1122_haziverseny_jkv.pdf

Címlapképünkön: nagy volt a nyüzsgés a „Belvárban” megrendezett háziversenyünkön, ahol ügyesek voltak a gyerekek