Ha szeptember, akkor Nagy Sándor-emlékverseny

Mégpedig a szokásnak megfelelően Orosházán, a gyopárosfürdői strand 50 méteres nyitott versenymedencéjében. Ezzel tisztelegtek a sportolók immár 29. alkalommal a város egykori remek edzője, Nagy Sándor emléke előtt, akinek a keze alól a hosszú évek során több száz fiatal palánta került ki úszástudással felvértezve, majd indult el sportolói pályafutásán.

Az idei eseményen népes sereg lépett rajtkőre, hiszen 17 egyesület csaknem 400 versenyzőjét nevezték be. Persze érthető, ugyanis a szombati esemény egyben megyebajnoki forduló is volt az utánpótlás számára, ahol tovább gyűjtögethették a fiatalok pontjaikat.

Bár alig egy hete kezdte meg a felkészülést az új évadra - egyhónapos szünet után - klubunk apraja és nagyja, mégis elsőre több jó időeredményt jegyezhettünk fel, többen máris egyéni rekorddal rukkoltak elő.

„Ezzel megkezdte csapatunk a 2017. évi őszi szezont – foglalta össze az egynapos esemény lényegét Lázár Olga edzőnk. - A szombati versenyen az időjárás kedvezett, csak a végén csepegett egy kicsit az eső. Ami külön öröm számunka, hogy a csapatversenyt is megnyertük.”

S akkor íme az érmeseink névsora: Andrej Bálint, Asztalos Antónia, Balázs Krisztián, Csanádi Virág, Csendes Eszter, Dér Máté, Forgó Luca, Károlyi Zsófia, Kémenes Gréta, Kovács Balázs, Miklovicz Márk, Petróczki Zsombor, Petrovszki Rézi, Reisz Nándor, Sipaki Csenge, Szász Anna, Szász Máté, Szűts Bojána.

Klubunk versenyzőinek részletes eredménylistája a következő linken nyitható meg:

0911_ns_eredmenylista_bekescsaba.pdf

Címlapképünkön a leánycsokor, akik tucatnál is jóval több érmet gyűjtöttek be