2020. szeptember - ARENA HÓD-FAKTOR Kupa

Nagy-Benedek Izabell

Kedves Mindenki!

Szeptember 26-27-én került megrendezésre a XII. Arena-Hód faktor Kupa. A különleges helyzet új megoldásokat igényelt, így ezúttal 4 részre osztották a kétnapos versenyt: mindkét nap délelőttjén a "kicsik", délutánján a "nagyok" vettek részt, ezúttal szülői jelenlét nélkül.

Mindenki igyekezett betartani a szigorú egészségügyi szabályokat, de a vízbe már félelem és maszk nélkül ugrottak a gyerekek.

Egyesületünket 36 versenyzővel képviselte magát a versenyen, legkisebbektől a legnagyobbakig. A két nap alatt összesen 162 rajtot teljesítettek a gyerekek, az egyesületi rangsorban az előkelő 6. helyen végeztünk.

A szezonkezdésnek megfelelő eredmények születtek, elvárásoknak megfelelően teljesítettek a gyerekek, mindenki legalább egy egyéni csúccsal érkezett haza. Több olyan eredmény is született, amely az országos ranglistán előkelő helyen rangsorolt.

Aranyérmeket két versenyzőnk hozhatott haza: Nagy-Benedek Izabell és Petróczki Zsombor

További érmeseink: Perza Berta, Reisz Nándor, Nagy-Benedek Olivér, Ulrich Noémi, Dér Máté, Koncz András, Szász Máté, Balázs Krisztián, Sipaki Csenge, Bondár Lilla, Szász Anna, Bartyik Bianka, Fazekas Máté és Sipaki Zsombor!

A verseny jegyzőkönyvét itt olvashatjátok: http://hoduszo.hu/xii-arena-hod-faktor-kupa/

Gratulálunk mindenkinek!

Köszönjük szépen a profi rendezést a Szegedi Úszó Egyletnek.

Reméljük nemsokára újabb versenyről küldhetjük a beszámolót!

HAJRÁ BEUK!

Címke: